onsdag 29. juni 2011

Hipp hipp hurra! Morfar 90 år!

Nå er vi kommet oss hjem til Norge igjen etter en kjempefin tur.

I går fylte morfar 90 år, og det ble feiret med stort kalas på mandag. Festen ble holdt på et flott bygdetun, med gamle hus og en flott velstelt hage. Været var absolutt på vår side, så vi kunne åpne dørene slik at lokalet ble mer åpent, og vi kunne sitte både inne og ute å spise.


Mye god mat:

Morfar har masse familie og har mange gode venner, så det ble en stor fest. Tilsammen var det ca. 85 stk som kom og feiret dagen hans.

Meg og lillegutt i finstasen. Kevin var i kjempehumør hele dagen, og koste seg med alle menneskene og fikk smake på både frukt og kaker.

4 generasjoner; Morfar, mamma, meg og Kevin.


Før vi reiste hjemover i går dro jeg, Anniken og Kevin en liten tur ned til Trosa igjen. Vi får aldri nok av den byen, og den er spesielt fin på sommeren når det er pent vær:-)
En liten gåtur langs elva.


En gammel telefonboks. Anniken oppdaget at den bare var til pynt, og at det faktisk ikke var noen telefon der, men ser like fornøyd ut allikevel! Haha...

Så vendte vi snutene hjemover mot Norge igjen, og kom hjem i går kveld. Kevin ble veldig glad for å se Jan igjen, og Jan hadde brukt masse av tiden mens vi var borte på å plante thujahekk mot gangveien som vi har snakket om å gjøre!


Ingen kommentarer: