fredag 17. juni 2016

Naples

I dag tok vi turen til Naples, som ligger ca en time sørover. Første stopp ble Naples Pier. Det er en lang brygge utover i havet hvor det er flott utsikt og gode fiskemuligheter.Det var mange som fiska på brygga i dag, og det var også muligheter for de som ville å prøve fiskelykken så det måtte vi teste.Det ble desverre ingen fisk på kroken i dag, men det var høy å prøve.
Etter dette gikk turen videre til Gulianos Childrens museum. Dette var innendørs og her hadde gutta det helt topp mens de lekte og gjorde ulike aktiviteter. Dennis prøvde fiskelykken enda en gang, og denne gangen fikk han fisk på kroken.
Kevin(og Jan) bygde høyt tårn av trepinner.
Etter noen timer dro vi hjem til huset og tok dagens første bad. Hanne var så snill og satt barnevakt i kveld, så jeg og Jan fikk litt voksentid utenfor huset. Vi fikk dratt innom et par butikker før vi endte opp på Outback Steakhouse hvor vi spiste middag. 
Morgendagen blir nok forholdsvis rolig, med kun noen småplaner i nærheten av huset.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ser ut som dere har det kjempefint i Florida. Hvor varmt er det? og er det fuktig?

Leif

The Løvfolds sa...

Vi koser oss masse! Det er som regel ca 35 grader i skyggen og veldig fuktig, så det er deilig å bade! Vi drar som regel ut og finner på noe rett etter frokost for da er temperaturen litt lavere.