onsdag 8. juni 2016

Legoland

Denne sommeren skal vi gjøre mye gøy, og allerede 4. juni startet sommerferien 2016 for vår del. 

Første destinasjon for ferien var Legoland i Billund. 


Vi reiste sammen med besteforeldre, tanter, onkler og fettere, og var totalt 13 stk på tur i 4 dager. 
Eldstemann har vært legofrelst i flere år allerede, og lillebror henger seg på så det var ikke tvil om at denne destinasjonen er noe de har gledet seg til. Den siste måneden har det vært nedtelling i form av lister med klistremerker, og det var to spente gutter som våknet lørdag morgen. 
Vi tok fly fra Gardermoen til Billund og var fremme ved huset i Lalandia rett etter lunsj. Gutta har vært veldig opptatt av det nye Ninjagoland som åpnet på Legoland tidligere i år, så etter å ha lagt fra oss bagasjen dro vi rett til Legoland for å sjekke det ut. 
    

På Ninjagoland fikk Kevin møtt sin helt Kai


Før vi dro tilbake til hytta dro vi en tur innom Legoshoppen og til guttas store begeistring fikk de velge seg en liten ting å ta med hjem. Dagen ble avsluttet med legobygging og grilling ved hytta.

Legoland er utrolig flott, med mange ulike attraksjoner for alle aldre. Favoritten for alle barna var nok "Ninjagoride", så denne ble en gjenganger i de dagene vi var der. Kevin likte også de attraksjonene som det var litt fart i, mens Dennis likte mest rolige attraksjoner for å kunne studere alt som var bygget av lego.     Vi har hatt 4 kjempefine dager, med utrolig flott vær og godt selskap. Gutta har kost seg på Legoland, badeland og på hytta sammen med fetterne sine, og vi voksne har også hatt det veldig koselig med grilling og kortspill på kvelden.
Tusen takk til alle vi reiste sammen med og til besteforeldre som inviterte oss med på denne turen! Dette frister til gjentakelse!

 
   

Ingen kommentarer: