søndag 10. februar 2013

C'mon

I dag tok vi en heldagsutflykt til Naplesområdet, ca en time sørover.
Vi deler opp dagen i to innlegg og dette første innlegget handler om C'mon, et museum for barn.Det første som møtte oss var denne togvognen, og inne i vognen var det selvfølgelig togbaner å leke med! Kevin ble der en god stund før vi fikk han med videre.Hele museet er lagt opp slik at barna skal kunne ta på alt, leke og samtidig lære. Det var forskjellige temaer, som feks butikk, fruktplukking, kafé, veterinær, fiskebrygge osv.

Her er Kevin i full gang med å snekre.På et området kunne man føle på de ulike årstidene. Vi måtte selvfølgelig teste ut vinteren, og da må man bygge snømann! Ikke akkurat av ekte snø, men det ligna ihvertfall når vi fikk på hatt og nese av gulrot:-)Kevin lager mat på kafeenOg jeg fikk smake på kokkeleringen hans. Iflg kokken var det Pasta på menyen i dag! Nam nam!Kevin fisker. ("vannet" som fiskene ligger på beveget seg rundt)Dennis måtte også prøve fiskelykkenGutta pusler. Dennis var mest opptatt av å ta brikkene fra hverandre så det tok litt tid...Det var også aktiviteter utendørs. Her var det lek med vann som var veldig moro. Heldigvis er det godt og varmt, for her ble Kevin fort våt!Litt vanskelig å se hva dette er, men det er et gigantisk skjell hvor det var morsomme lys og lyder inni.Dette var et fantastisk fint sted, og midt i blinken for barn på alderen til Kevin!
Slike steder er også veldig gøy å besøke siden det gir Kevin en mulighet til å leke med andre barn, noe det ikke blir så mye av ellers.

Ingen kommentarer: