onsdag 6. februar 2013

Busch Gardens

I dag har vi hatt nok en fin dag her i Florida!
Etter frokost satte vi kursen nordover mot Tampa. Målet for dagen var Busch Gardens, som er en blanding av fornøyelsespark og dyrepark.

Parken var utrolig fin så vi var der i nesten 8 timer! Vi har sett og gjort så mye fint som ikke har latt seg fotografere, men her kommer en liten smakebit på hva vi har gjort.
Førte stopp var goriallene og orangutangene, og der fant Jan seg to nye venner!Hele familien og Mr Gorilla!Vi bestilte billetter på Internett dagen før og fikk derfor med "All-you-can-eat" deal gratis. På utvalgte restauranter kunne vi da spise og drikke hvor mye vi ville hele dagen. Her var et av spisestedene, desert Grill, som også hadde show flere ganger i løpet av dagen.Parken hadde egen avdeling for barn med mange morsomme karuseller og et gigantisk lekestativ over 3 etasjer.
Kevin var litt for lav for det fleste karusellene, men noen kunne han ta og det var gøy! De han likte mest var flygende elefanter og et bittelite pariserhjul.

YouTube Video


Noen karuseller måtte barna kjøre selv, og her prøver Kevin seg på huskene! Heldigvis var han alene på hele karusellen for det var absolutt ikke gøy iflg Kevin så det ble en kort tur...

YouTube Video


En liten del av det gigantiske lekestativet. Kevin likte spesielt å gå på hengebroene som var 2-3 etasjer over bakken!Kevin fikk et hyggelig møte med en fyr fra Sesame Street!
YouTube Video

Dennis har blitt en skikkelig akrobat og skal gjerne sitte feil vei i vogna.Dennis ser på elefantene!
Vi har gjort mye annet gøy også! Tatt kabelbane over parken, kjørt tog gjennom Serengeti, hvor vi fikk se neshorn løpende kun noen meter unna.

YouTube Video

Vi har også sett masse andre fine dyr og kjørt karuseller!
Alt i alt en kjempefin dag, og en park som absolutt kan anbefales videre!
Nå har vi kommet oss til hotellet og i morgen skal vi finne på noe annet gøy her i området før vi reiser tilbake til Cape Coral!

Ingen kommentarer: