søndag 3. februar 2013

Art Festival

Selv om vi ikke har store planer fylles dagene allikevel fort opp når vi er ute.
I går begynte dagen på nærmeste Gokart bane. Jan, Lars og Lillian fikk kjørt flere runder mens vi andre måtte stå å se på.
Kevin gleder seg nok til han blir gammel nok til å kjøre for han sto å skravla i vei og forklarte mens han så på.
Heia heia heia!Ved gokartbanen er det også en minigolfbane, og der fikk Kevin sin første Hole-in-one! Resten av dagen ble brukt til litt shopping sammen med gjestene våre.

I dag måtte vi si farvel til Lars og Lillian. Det har vært veldig hyggelig med besøk, men nå må de hjem til hverdagen og kulda i Norge.
Etter en litt sen frokost dro vi til Fort Myers downtown for å sjekke ut Art festivalen som er der i helga. Det var mye mennesker og masse kunst i forskjellige former og fasonger, og vi gikk rundt å tittet mens vi koste oss i det fine været.Litt mat må man også ha, og Jan valgte seg nudler med kylling som visstnok var veldig godt!Frozen lemonade var godt å avkjøle seg med!Kevin tok seg en liten dupp i vogna så da ble det litt kvalitetstid med mamma og pappa for Dennis!
Kosegutten!Nam nam! Lemonaden til mamma var veldig god!Nå har vi kommet oss hjem og har ingen store planer resten av dagen.
Kevin har fått seg en ny leke, og tok den med seg bak en vegg når lillebror tok for mye på den.Jan har et lite dilemma i kveld, for da går både Superbowl og avslutningen på helgas golfturnering på tv.... Vi får se hva han velger.

1 kommentar:

Els-Marie og Leif sa...

Ser ut som dere koser dere masse allesammen. Idag har vi fått en del snø.
Vi teller dager til ferie vi, blir deilig.
Klem fra oss