onsdag 9. januar 2013

Dag 2! Shopping, pool og god mat!


Hei alle sammen.
Dette er andre dagen vi har i Cape Coral. Gutta har endelig begynt å skjønne at vi er i en annen tidssone, ihvetfall Dennis. Det ble opp klokken 02:30 i natt også, men denne natta blir det andre boller :-)

Vi startet dagen med litt lek og morro i huset. Gutta leker bra sammen, og det er artig å se.

Deretter ble det en tur ut til noen store kjøpesenter og butikker. Vi trengte litt klær og diverse utstyr, så da er det greit å gjøre dette tidlig. Vi var på toys r us, og fant en flott Cadillac som Kevin syntes var veeeldig fin. Men han måtte nøye seg med en tegnebok denne gangen.

Ut på tur!

På ett av stedene vi var fant vi en Disney Store, og det var jo midt i blinken for Kevin. Så her ble det shopping av et stk mikke-bestikk og mikke-skål til frokost muslien. Etter litt shoppng var det mat tid. Her er Kevin i full sving med pasta og ris!

Deretter dro vi hjem igjen, og slappet av resten av dagen med bading og litt aktiviteter ute. Kevin fikk en liten  fjernstyrt bil, som vi kjørte rundt med ute i oppkjørselen.
Etter at Kidza la seg (til normal tid igjen), lagde vi god caesar salat

Senere på kvelden tok jeg (Jan) en tur ut på en matbutikk som heter Publix. Matbutikker her borte er noe helt annen enn det vi er vant med. F.eks får man omtrent 120 forskjellige tannpastaer, og 60 forskjellige tørkeruller.
Her er en ferskvaredisk, som vi sikkert skal handle i når vi får besøk fremover! Grillen må jo testes!

Når L-K og Lillian kommer, tipper jeg førstnevnte kommer til å like denne hylla. Masse Beef Jerky!Det er tydligvis myye energi i pastaen Kevin spiste på kjøpesenteret, for på vei til bilen ble han helt fjols, og tullet masse. Her er en liten smakebit av Kevin i slaget!Til slutt en liten guidet tur i regi av Kevin, på utsiden av huset. Legger ut en video på innsiden etterhvert også.


Imorgen skal vi til en stor lekeplass først på dagen, og kanskje også ut til en av øyene senere. Stay tuned!Ingen kommentarer: