lørdag 22. desember 2012

To dager til jul.. to uker til vi "flytter"!

Hei igjen!
Bloggen har "ligget død" de siste månedene, bort sett fra et lite innlegg i ny og ne. Det skal det snart bli slutt på.. grunnen er under! :-)


Jula nærmer seg, og alle gavene er kjøpt inn! Vi ser frem til å feire jul hos Stine og Raymond i det nye fine huset deres, og det kommer til å bli en kjempekoselig julaften full av god mat, pakker og glade barn (forhåpentligvis i den rekkefølgen..).

Deretter blir det tett i tett med middager og familie samlinger, før vi skal ha en rolig nyttårsaften her hjemme hos oss, sammen med Henrik, Lena, Max, Alva-Sofie og Lillian.

Og deretter er det en veeeeldig kort arbeidsuke igjen (tre dager faktisk), før vi starter på vårt livs største, lengste, og kanskje også beste ferie noen sinne! Gleder vi oss?? Ja.. det gjør vi!Vi reiser til Florida 6.Januar, og kommer ikke hjem igjen før til våren, nærmere bestemt 1.mars. Vi har planlagt denne turen siden høsten, og fant ut da at vi bare måtte gjøre dette nå som vi hadde sjansen. Det er nemlig undertenedes siste del av pappa-permen som skal benyttes (eller NAV'ing som mange sikkert kaller det), samt at jeg tar et par uker ferie.

Lokasjonen er Cape Coral, et fantastisk sted på syd-vest kysten av Florida, inn mot Mexico-gulfen. Vi var innom der på en road-trip for to år siden, så det er ikke tilfeldig at det er nettopp der vi havner. Vi syntes det var noe spesiellt med stedet den gangen, og gleder oss veldig til å komme tilbake dit.

Denne gangen blir det ikke som de siste USA-feriene vi har hatt, der vi har vært mer eller mindre på farten hele tiden. Vi skal bo på samme sted hele tiden. Rett og slett leve helt normalt, uten å "måtte" rekke noe. Vi har derfor ikke planlagt masse ting å gjøre i forkant denne gangen, men tar det etterhvert som vi vil. Det er faktisk de små tingene vi gleder oss til. Slappe av ved poolen, gå i butikken å handle, bli kjent med en nabo, osv osv.

Det fine med nettopp Cape Coral er alle småstedene, strendene og byene rundt!
Det er to fantasktiske halvøyer rett på utisden, som heter Captiva og Sanibel Island. Der blir det nok flere turer, og sikkert også sykkel-leie denne gangen (det gjorde vi nemlig ikke sist gang vi var der, og det angret vi på..)Bildet under er fra stranden rett utenfor Fort Myers, som er nabo byen ca 20 minutter unna. Der er det shopping, restauranter, byliv og attraksjoner, og selvfølgelig flotte strender.


Hvor skal vi bo?

Vi har leid et flott hus, mitt på Cape Coral, som er et typisk Amerikansk "bolig-felt" med ca 160.000 personer.

Hvor skal vi bo?

Det er et flott hus, med tre soverom og egen pool! Blir nok mye grillings der vil jeg tro!


Hva skal vi finne på?

Først og fremst... slappe av med familien!! Leve helt vanlig, og gjøre det vi har lyst til når vi vokner. Vi skal til Everglades og se alligatorer igjen, sikkert til Miami, kanksje til Key West, og kanskje også et lite cruise til Bahamas eller Bimini (masse siste-liten billetter å få tak i. kanskje vi er heldige!)Men det som er "rosinen i pølsa", er at vi får masse besøk av familie!


Etter en uke kommer Hanne (Jans mor), og hun blir hos oss i to uker! Det gleder vi oss veldig til, og vil tro hun gleder seg minst like mye! :-)  Vi har allerede planlagt at vi skal ta en tur til Miami, som sikkert gjør at vi overnatter der et sted.Deretter kommer Lars Kristian og Lillian (Jans bror og svigerinne). Det syntes vi er veldig hyggelig, og vi kommer nok til å fortære mye grillmat og budwiser foran poolen, og massive mengder Starbucks. Ikke nok med det ,de har leid seg en Ford Mustang, så de kommer nok til å være på road-trip hver dag tenker jeg!

Deretter går det er par uker, før vi får besøk igjen! Da er det foreldrene til Lene som dukker opp, etter at de har vært en tur på Key West. Det gleder vi oss veldig til, og tipper de gleder seg til å se oss og barna der også.


Så vi håper alle som vil (får håpe det er noen), følger oss på bloggen fra 6.januar! Vi kommer til å blogge mye, så stay tuned!

Eller ønsker vi alle sammen riktig god jul og godt nytt år!1 kommentar:

Els-Marie og Leif sa...

Vi GLEDER oss masse til å besøke dere i Florida, ser jo så fint ut der på bildene deres.