lørdag 4. august 2012

Sommerminner del 2

I midten av Juli var det endelig klart for Danmark!
Vi leide et flott hus i  Lønstrup på vestkysten av Danmark, som vi koset oss i en hel uke.

Den første dagen holdt vi oss i nærområdet av Lønstrup for å bli litt kjent med hvor vi skulle være en uke. Det var utrolig mye vind, så vi gikk ned til vannet for å se på bølgene.
Kevin ser på bølgene
Denne ferien var absolutt en ferie hvor barna var i fokus, så vi gjorde for det meste ting som var morsomt for dem. I Hirtshals ligger Nordsøen Oceanarium, et kjempefint akvariet vi dro til. Der var det mye spennende å se på og barna storkoste seg.
AS og Kevin sjekker ut den store fisketanken. Her ble de stående lenge å studere alle fiskene.

Her kunne man se på og holde sjøstjerner
En av tingene vi voksne hadde lyst til var å dra en dag til Skagen. Vi dro først ut til "Grenen". Siden alle vi voksne hadde vært ute på tuppen tidligere bestemte vi oss for å ikke dra ut denne gangen. Vi fant oss heller en strand hvor utsikten var fin og barna fikk lekt med strandlekene sine. Litt senere dro vi inn til Skagen by, men med fire slitne barn og en overfylt by hvor det var vanskelig å finne parkering, og et mylder av mennesker var ikke dette stedet for oss. Så etter en rask middag dro vi hjemover til hytta.
På stranda i Skagen
Vi har brukt mye tid på hytta denne uka også, og har kost oss veldig. Det har vært veldig deilig med en relativt avslappende ferie. Vi har grillet, flydd drage, sparket fotball, sett på Mikke Mus og mye mer.
Dennis sitter og ser på mens vi spiser på terrassen

Kevin har fått en ny favoritt fra grillen: maiskolbe!

Dragen i action

Kevin og pappa flyr med dragen, Kevin klarte å holde den selv også

Løkken ligger ikke så langt unna hytta vår, så en av dagene dro vi avgårde. Etter en liten rundtur i byen dro vi videre til stranden. Dette var en favoritt for gutta, siden man kan kjøre på stranda her. Vi kjørte et stykke og fant oss et sted uten masse mennesker og barna fikk løpt og lekt i sanda.
Stranda i Løkken

Dennis fikk dyppet tærne, og det var IKKE populært...

Bygge sandslott er gøy! (Har fått litt hjelp her da....)
Når alle barne var i seng og sov søtt, hendte det at vi voksne byttet på å sitte barnevakt slik at vi fikk oss en liten tur ut for oss selv. En av dagene dro jeg og Jan på en kveldstur til dette fyret. Det var et stykke å gå, men når vi først kom frem var det en fantastisk utsikt og vi hadde en kjempefin tur!

Den siste dagen dro vi på en bondegård. Dette var en kjempefin bondegård hvor vi fikk ridd på hest, matet høner og geit og hilst på katter, kaniner og hamstere. Det ble også tid til en is og andre morsomme aktiviteter her. Dette stedet kan absolutt anbefales til alle barnefamilier!
Kevin går med stylter for første gang(med litt hjelp)

AS og Kevin mater geiter. Kevin var litt skeptisk og holdt seg som regel i nærheten av oss.

Kevin kaster ball! Ball blir visst aldri kjedelig for Kevin...

Søte Kattunger
Hamstere 

Denne uka har vært kjempefin, både små og store har storkost seg og dette frister veldig til gjentakelse. Resten av sommeren skal nytes hjemme, uten noen spesiell planer. 

Ingen kommentarer: