tirsdag 26. juni 2012

Mini roadtrip!

I helgen ble det en liten tur til det blide Sørlandet!

Vi var invitert til familiegrillfest i Tvedestand på lørdag, men dro til Kristiansand Dyrepark på fredagen.


Turen startet i kjent stil med Bastøferja. Dette var selvfølgelig stor stas for de eldste barna, og her står Alva-Sofie og Kevin og skuer utover havet.

Turen fra Horten ble rask og effektiv! Kevin hadde 'in-flight-entertainment' store deler av turen, og koste seg med Mikke, dyne og litt småkjeks. Ryktene sier at Alva også hadde lignende underholdning på vei nedover.

Når vi kom til dyreparken var det bare å gjøre mest mulig før regnet kom. Vi så løver, tigre, giraffer og masse andre dyr. Her kjører Kevin og Lene tur i toget.Selvom vi etterhvert fikk nok av vann fra oven, måtte vi også en tur i tømmer-renna. Her er et passe godt bilde av Alva og Henrik før de setter utafor stupet. Henrik filmet hele turen, og jeg kan bekrefte at det ble en ganske morsom video :-)
Deretter fikk vi hilse på geitebukkene... og da kom regnet.. mye regn. Men vi fikk 4-5 timer i dyreparken, og det var mer enn nok.


Deretter dro vi til hotellet, hvor vi slappet av etter en lang dag. Senere på dagen dro vi ut å spiste middag på sørlandsparken (som har blitt kjempestor siden vi var der sist forresten)

Familefesten på lørdag var knallbra! Morsomt å møte gamle kjente, og pappa kom også en tur nedover.


Så var det hjem på kvelden, og her står Alva-Sofie og Kevin igjen og skuer utover kveldssolen.


Alt i alt var det en veldig bra tur!!
Ingen kommentarer: