torsdag 16. februar 2012

Karneval - blodig alvor

I går var tiden inne for Kevins første karneval i barnehagen. Siden favorittleken hans om dagen er ball, og han har en fin fotballdrakt som han fikk av sine besteforeldre i sommer, så måtte han jo være fotballspiller.
Jeg tror vel kanskje det var vi voksne som syns det var mest stas, men Kevin virket ihvertfall fornøyd med antrekket han også når han løp rundt i stua med ballen sin før vi dro til barnehagen.
En liten blid brasiliansk fotballgutt på vei til karneval!


Vi har hørt at det kan gå litt vilt for seg på fotballbanen når Brasil spiller, noe vi skulle få erfare i løpet av dagen i form av denne blodige fotballdrakta...


Rundt lunsjtider ble vi nemlig oppringt fra barnehagen hvor de fortalte at fotballspilleren hadde hatt en liten takling med et bord, noe som førte til at han hadde fått seg et kutt i panna...

Kuttet måtte limes hos legevakta og plaster måtte til.

Humøret var det heldigvis ikke noe å si på, så når vi kom hjem løp han rundt i stua her og skravla i vei som om ingenting skulle skjedd. Selv da vi måtte tilbake til legevakta(hvor vi forøvrig måtte vente 2 timer på noe som tok ca 2 min...) litt senere på kvelden for å lime litt til var han i strålende humør.

I dag er han tilbake i barnehagen, og vi håper på en litt roligere dag uten knall og fall:-)

1 kommentar:

Besta sa...

Lille kriger'n til Besta !!!