onsdag 22. juni 2011

Fine dager

Slektstreffet på lørdag var veldig hyggelig. Jan fikk møtt igjen mange av sine fjerne slektninger, og jeg møtte mange nye hyggelige mennesker. Tilsammen ble vi 38 stk, som besto av foreldre, besteforeldre, søsken, fettere/kusiner, onkler, tanter, 3-menninger og 4-menninger.
Mange av slektningene har Jan gode minner sammen med fra når de var på hytta på Havsøya når de var små.
Stedet for slektstreffet var på en idyllisk liten plass utenfor Tvedestrand, og vi kunne ikke vært mer heldige med været, sol fra morgen til kveld.

Kevin skrudde på sjarmen og fikk mange beundrende blikk. Her er Jan og Kevin sammen med tante Aase, som er søsteren til Kevins avdøde oldemor.

På søndag dro vi hjem igjen, med mange gode minner. Slektstreffet skal bli en årlig tradisjon, så vi ser allerede frem i mot neste år:-)

På tirsdager er det barseltreff, og siden det snart er ferie for mange av oss ble det en slags sommeravslutning denne tirsdagen. Vi trosset været og bestemte oss for å ha piknik i Nesparken, og det var lurt for været ble skikkelig bra!
Vi koste oss der i flere timer i godværet:-)

De siste dagene har Kevin lært å åle seg fremover, noe som betyr at han er overalt om dagen. Lekene er plutselig ikke like interessante, og alt som er ulovlig er gøy!
Her har kjekstyven klart å komme seg frem til maten på pikniken. Han var så stolt når han fikk tak i kjeksen og den var visst veldig god!

I dag blir det en rolig dag her hos oss. Hvis været holder seg tar vi en gåtur litt senere i dag, men før det skal vi kose oss her hjemme.
Ha en fortsatt fin uke alle sammen!

Ingen kommentarer: