torsdag 19. mai 2011

Navnefest og 17.Mai

Den siste uka har vi hatt to store dager her i familien, nemlig navnefest for Kevin og 17. Mai.
Navnefesten var på lørdag 14/5, og vi hadde en kjempefin dag sammen med vår nærmeste familie. Selve navnesermonien ble holdt i Blå Grotte i Fredrikstad i regi av Humanetisk Forbund. Dikt, tale til barna, gitar og fløytespill og andre musikkinnslag gjorde seremonien utrolig flott.
Seremonien ble avsluttet med overrekkelse av navnetavle og blomster til barna.

Etter vi var ferdige i Blå Grotte dro vi videre til Gamlebyen, hvor vi feiret Kevin i Krutthuset.
Vi koset oss med god mat og gode kaker og hyggelig selskap!

Hovedpersonen var i strålende form, og sjarmerte alle gjestene. Han fikk smake på det meste på tallerken til mamman sin og det så ut som koldtbordtallerken slo an!

Vår lille familie:-)

Alle gjestene

Kevin fikk møte Oldefar Allan for første gang. Han hadde tatt turen helt fra Trosa(litt sør for Stockholm) for å være med på navnefesten, og det synes vi var veldig gøy siden vi ikke ser han så ofte. Kevin synes brillene til oldefar var veldig spennende og ville gjerne smake litt på dem:-)


Så var det 17. mai.
Kevin har dressa seg opp i bunad for anledningen

Vi dro til Fredrikstad for å se på toget

Far og Sønn ser på toget

Etter toget dro vi på en liten visit til Lisleby og hilste på, før vi dro til Rolvsøy på den årlige grillmiddagen med hele familien. Det var veldig koselig som vanlig. Pappa er alltid selvskreven grillmester, og vi var veldig spente siden han fremdeles er relativt sengeliggende etter uhellet han hadde for et par uker siden, men når vi kom så vi jo at det ikke var noen hindring. Veldig koselig at han kunne feire dagen sammen oss som vanlig:-)

Før vi reiste hjem fikk Kevin testa huska hos mormor og morfar, og det var skikkelig stas! Han smilte og lo fra øre til øre, så vi må nok vurdere å skaffe oss en sånn.

Vi har hatt noen veldig koselige dager med familie i det siste, og nå er det ikke mange dagene til jeg og Kevin reiser sydover igjen for å kose oss med litt mer familie! Vi gleder oss veldig!

1 kommentar:

Mormor sa...

Å så mange fine blider dere har lagt ut. Det var en veldig koselig navnefest for Kevin. 17 mai var også hyggelig. Og huske må nok til hos dere, han syntes det var moro.