tirsdag 26. april 2011

Sommeren på vei!!

Hei alle!!
Da er endelig sommeren på vei!! Et sikkert tegn på det er at vi har lagt påsken bak oss, og båten er kjørt til stokken! Ellers er det små og store prosjekter på gang. Vi holder på å pusse opp badet nede, og det begynner virkelig å ta form. Føler vi nå er ferdige med den 'kjipe' delen av opppussingen, og starter på de litt mer artige oppgavene.
Ellers så er det første prosjektet utendørs å male ferdig huset!! Det gjenstår en vegg som jeg ikke rakk i fjor, håper at det skal gå ganske fort å bli ferdig. Når det er ferdig blir det planting av ny thuja-hekk langs med gangstien, så vi skal nok ha hendene fulle i år også!

Lene måtte i et møte i Fredrikstad Idag, i forbindelse med planlegging av Kevins navnefest om tre uker. Og jaggu var det ikke også en stolt besteforelder som ville passe Kevin, mens Lene var i møte :-)

Her ser dere de kloke blikkene til farfar og Kevin:Jeg for min del har tilbrakt ca 5 timer hos min gode venn NSB Idag, så dagen har ikke vært sååå perfekt. Heldigvis venter det sushi på meg hjemme, så da går det nok greit!

Location:Trelastgata,Oslo,Norge

Ingen kommentarer: