torsdag 31. mars 2011

Norge!

Nå er vi hjemme i Norge igjen etter en uke som har gått altfor fort! Vi har kost oss veldig med familie og det er gøy å ha sett hvordan de har det der nede.

Etter helga har vi gjort mye spennende, vært på shopping i Las Palmas, utforsket det ukentlige markedet i Arguineguin, badet på Sunwing, vært i den koselige byen Mogan og kjørt litt oppi fjellene hvor det var fin utsikt.

Gutta på tur; slik ser det ut når alle gutta sitter fint i bilen klar for tur.På tirsdag var vi på kinarestaurant etter vi hadde vært på Sunwing å badet. Der spiste vi god mat, og N viser frem den gode maten sin


Etter kinaen ble det en berg og dalbane tur på eldste fetteren. Ille moro!!


På onsdag kjørte vi en tur oppi fjellene, og der var det fantastisk fin utsikt.


Etter fjellturen endte vi opp i havnebyen Mogan. Der var det små lave hus med små gater og koselig stemningI dag har vi hatt en god frokost på terassen og på vei til flyplassen tok vi en liten kjøretur forbi Meloneras og noen andre småbyer langs kysten. På flyplassen oppdaget jeg til min store glede at de hadde Starbucks rett ved siden av gaten vår!!! Og da måtte jeg jo selvfølgelig teste en C-frap!! Den var like god som alltid;-)Flyturen hjem har gått bra og Kevin har som vanlig vært snill hele veien!

Neste tur blir et minicruise til Kiel i midten av april sammen med svigermor og onkel Lars, og det gleder vi oss også til;-)

Ingen kommentarer: