søndag 6. februar 2011

Fin dag!!

Da var jaggu denne dagen over også!!! Vi har hatt en flott dag på sanibel. Vi startet dagen med en liten Face-time sesjon med farfar + farmor (Nina + finn). (FaceTime er videokonferanse med iPhone 4). De skal jo til sri lanka før vi kommer hjem, så vi regnet med de ville hilse på Kevin før de dro. Det så ut til å være populært!

Deretter dro vi ut til øya sanibel, og første stopp var bowman's beach.Gutta på tur!Litt skuffa over at vi ikke kunne bade i nettoen, men skitt au! :-)Og jaggu fikk Kevin vasset også! Ikke alle 3mnd babyer som har badet i mexico-gulfen!

Deretter kjørte vi helt til syd-spissen av sanibel, for å se på et kjent fyrtårn! Ble litt skuffa når vi så hvor lite det var... Men men.

Når vi var ferdig med Strand-liv, begynte sulten å melde seg. Det ble en tidlig middag Idag, ettersom vi begge ville tidlig til hotellet Idag.

Chili's har kjempegod mat!!

Kevin og Jan leser menyen!!

Deretter dro vi innom en butikk, før vi dro til hotellet. Nå sitter vi på verandaen og koser oss, mens kevve (ref. Alva Sofie) ligger og sover.Lene leser sladrebladFin utsikt fra verandaen!!

Etterpå skal vi gå en liten tur, og så skal vi selvfølgelig se på superbowl senere Idag!!

Hva skjer imorgen??? Vi aner ikke enda, men regner med vi setter kursen mot Miami!! Jan skal møte noen kollegaer der en av dagene, noe som sikkert blir hyggelig!

Location:Colony Ct,Cape Coral,Amerikas forente stater

Ingen kommentarer: