tirsdag 18. januar 2011

Pappaperm: what to do?

Fra og med i går har Jan pappaperm i fem uker, og jeg har ferie!! Vi har lenge tenkt på hva vi vil gjøre i disse ukene, og har hele tiden hatt lyst på en liten utenlandstur.
Siden Kevin fortsatt er så liten har vi ventet helt til nå med å bestemme oss, men som de fleste vet har jo vi fått et barn som sover godt og har en ganske så "laidback" personlighet så nå har vi endelig bestemt oss og bestilt tur!

Turen går denne gangen til:

Så om en uke drar vi avgårde alle tre! Vi gleder oss veldig til litt sol, varme og isfrie veier (jeg tryna utafor døra her tidligere i dag...).
Vi lander i Fort Lauderdale, så planen er å være der og slappe av i 3-4 dager, før vi kjører nordover til Orlando. I Orlando har vi lyst til å gå på noen parker, Universal Studios, Seaworld og muligens Epcot. Etter dette kjører vi videre til Fort Myers på vestkysten, hvor vi tenkte å slappe av i en ukes tid. Vi har hørt at de fineste strendene ligger på vestkysten, så dette er nok rette plassen for litt avkobling fra hverdagen:-)

Florida er jo også kjent for å ha maaaange golfbaner rundt omkring, og siden Jan hadde gipsa håndledd når vi var i Florida for et år siden, så gleder han seg veldig til å teste ut noen av banene i år! Det er jo ikke så ille for meg heller, for da kan jo jeg dra på shopping!!


3 kommentarer:

Els-Marie sa...

Høres bare så deilig ut. Blir sikkert en super tur for dere alle tre. Varmt og deiligt og. Kankje snøen er vekk da dere kommer hjem.

Størstepia sa...

Så koselig å høre fra deg:-)

Æsj, nå ble jeg litt missunnelig..
Det høres fantastisk ut!!;-)
Vi var jo en mnd i FLorida og Karibien da S var 4 1/2 mnd og det gikk superbra!!
Vi var over på vestkysten av FLorida og Fort Meyers var kjempeflott!! Og golfbanene der var helt råe i følge mannen, hehe..
Den absolutt vakreste og flotteste stranda lå i Clearwater utenfor Tampa - men det var selvfølgelig væromslag og rundt 0 grader da vi sto på den vakre stranden. Typisk min flaks...
S sov seg også gjennom fyrverkeriet på Epcot, så det var helt genialt:-)!

Kanskje du finner noen tips her:
http://storstepiasbekjennelser.blogspot.com/2010/09/floridaturen-del-2.html

Ang vogn, så sjekket jeg butikker før jeg dro og fant ut hvilken jeg ville ha (og hvilken farge og tilbehør og priser osv). Vi kjøpte den i NY og der hadde de mange butikker som førte Mountain Buggy (som vi endte opp med).
Bestilte ikke noe før jeg dro hjemmefra. Litt lettere i Florida også, for der har dere jo bil. (vi gikk NY rundt for å finne den riktige butikken, hehe, og mannen ble sprø på meg:-)

Håper jeg svarte på noen av spm dine:-)
Ønsker dere en riktig god tur! Gleder meg til å følge dere på bloggen:-)

Klem fra K

Besta sa...

Åååhh, som jeg gleder meg....på deres vegner og til å følge dere på ferden !!!