søndag 16. januar 2011

Godt nytt år.... litt sent....Hei alle!!
Litt sent å ønske godt nytt år.. ettersom vi skriver midten av Januar allerede. Det har vært relativt slapt på blogg-fronten i det siste. Usikker på grunnen, men det har lissom ikke blitt noe av det. Men nå er vi for full fart igjen!

Som alle andre i Norge har vi (eller mest meg, Jan), vært litt forkjølet de siste ukene. Kjenner at immunforsvaret begynner å våkne nå, så er snart ship-shape igjen. Jaggu på tide!

Kevin vokser til! Sakte men sikkert ser vi at han klarer nye ting. Det er ganske rart når man er innpå han så tett hele tiden, da ser man umiddelbart om han gjør nye ting. Selvom det bare er en liten filleting, som å le litt eller noe annet.

Fra og med imorgen begynner Jan på fem ukers pappa-perm!! Lene skal da ha ferie samtidig, så da er vi begge sammen i fem uker!! Det er noe vi gleder oss utrolig mye til! Og selvfølgelig må vi jo ut å reise da. Vi havner nok i Florida et sted, enten to eller tre uker. Og mest sannsynlig reiser vi om bare litt over en uke. Igår var vi på reiselivsmessa (noe jeg kan anbefale til alle. Var en utrolig bra messe), så da hanket vi inn endel tilbud og reise-forslag. Så vi får se hva som dukker opp, eller så bestiller vi på egenhånd som vi pleier. Vi skal være en ukes til i Orlando/Disney området, og deretter en uke på vestkysten av Florida. Lene (og forsåvidt Jan) har lenge hatt lyst til å se Tampa og strendene som er langs med kysten der, så det passer fint å legge turen innom der. Blir nok ikke noe road-trip setup på turen denne gangen, og det er egentlig helt greit!

Ellers her hjemme så er det myyyye snø. Her i Spinnesiden har vi jo orkesterplass for å se alle som sliter i bakken. Det har stått mye biler på kryss og tvers der i det siste. Det er tydelig å se hvem som VIL opp, og hvem som MÅ opp.. hehe.. noen prøver 15-20 ganger før de gir opp. Julepynten er rasket bort, og treet kasta ut. Vi hadde nyttårsfeiring her hos oss, og vi var fire 2+1 familier. Så vi var lissom alle i samme 'båt', og det gjorde det til en vellykket kveld!

Som sagt så er vi begge hjemme i fem uker nå, og håper det resulterer i litt mer blogging også, ihvertfall hvis vi skal ut å reise. Stay Tuned!

PS: Lene ruger på alle bildene i familien her, så dette blir et litt sterilt innlegg. Jeg skal tvinge henne til å legge ut litt fine bilder fra jula og gutten vår jeg.. Tadaaaa!!!

Her kommer et lite bildedryss fra jula:

Årets obligatoriske pepperkake-bake-bilde. 3 åringer er ikke alltid like enkle å instruere og Nikolas skulle ihvertfall IKKE se i kamera, men her klarte vi å lure han litt. hihi...

Besta koser seg med sine to barnebarn på lille julaften som vi feiret hos Henrik og Lena.

Her er Kevin pynta til fest på julaften. Han ble jo ille tøff med dress og slips da:-)

Tre kjekkaser samlet i godstolen til mormor og morfar på julaften.

Og sist men ikke minst, selveste julenissen kom på besøk! Nikolas var litt skeptisk og holdt seg litt i bakgrunn, Filip krabba rett oppi sekken med gaver for å hjelpe nissen med utdelinga, og lille Kevin lå og sov, så han gikk glipp av hele nissen...1 kommentar:

Besta sa...

Moro lesing og deilig mimring om en fantastisk julefeiring sammen med familien og svigerfamilien.