mandag 31. januar 2011

Fin dag!!

Da var det søndag kveld, o vi har kommet til hotell rommet. Dagen har vært super!! Jeg har spilt golf Idag, hunters creek. Dette er en par 72 bane, som er omgitt sv resort anlegg og sommer hus. Jeg hadde egentlig tee time klokken 12:12, men kunne gå ut tidligere. Så jeg fikk min egen cart (golfbil) og suste avgårde. Det kom to andre etterhvert, som ble med å spille, og vi hadde 18 hyggelige hull! En perfekt golf runde, så perfekt at jeg glemte å smøre meg. Så er litt rød i mosen Idag! Jeg gikk banen på 92 slag, noe jeg er fornøyd med.

YouTube Video

Mens jeg golfet, var Lene på shopping! Etter det dro vi til kissimmee, noe vi syntes var litt skuffende. Så vi bestemte oss for å spise istedet. Og ettersom jeg var då solbrent, hva er vel mer naturlig enn red lobster!!Deretter ble det et nytt kjøpesenter, før vi dro til hotellet. En flott dag!! Golfen ga skikkelig mersmak, så det blir nok mer av det!

3 kommentarer:

Lena sa...

Kommentar fra sengekanten i går...: "Viss Jan får spilt golf der borte, så er det søren meg verd hele turen!!...sukk...ZzZzzzz!"

Ser ut som dere storkoser dere, og at Lene får shoppet nok for en godt stund!! :D

Klemklem Veverbakken!!

Anonym sa...

Haha,lurer på hvem som hadde den kommentaren om golfrunde;)

Så digg ut Red Lobster, å spille golf altså. Nesten like bra som Oppegård sikkert:)

Dere er dyktige på oppdateringer av bloggen

slicerooney

Besta Hanne sa...

Høres ut som DEN drømmedagen, dere ! Og ikke minst avslutningen på Red Lobster......"litt" missunnelig. Får trøste meg med at "den som venter .....osvosvosv"...sålenge, jeg. Klem til dere2 og en spesiell kos til Lillegutt fra Besta Hanne.

Ler litt av sengekant-kommentaren på Veverbakken !