lørdag 29. januar 2011

Disney!

Første dagen i Orlando har vi vært i Disneyworld! Jan skulle egentlig til den årlige PGA messen (golf greier), men vi fant ut i siste liten at den var stengt for offentlig inngang. Disney var 'helt greit' fant vi ut, er nok mer aktuellt når Kevin blir litt større.

Vi spiste hummer og kongekrabbe....


...Kevin fikk smake litt på Lenes campari soda (slapp av, er et tullebilde)Her er restauranten vi spiste på! En gigantisk elvebåt.

Kevin tok noen velfortjente power-naps i vogna innimellom.

Tjohoo!!


Planet hollywood. Vi skulle egentlig spise her, men det var for høy musikk.


Alt i alt, hel greit! Imorgen skal vi til universal studios, noe vi gleder oss veldig til!!

Location:Downtown Disneyworld

4 kommentarer:

Besta sa...

Oioioi...Universal Studios!!! Blir jo helt andpusten av alt dere har opplevd allerede.....trenger nesten en power-nap, jeg også.Men er det noen sak når dere har med et slikt ENGLEBARN ?! Spennende og moro å følge med her....og lærerikt også : Slik skal altså en proff blogg føres....da vet jeg det til høstens eventyrlig reise. Stor klem til dere....en spesiell kos til Kevin fra Besta.

Els-Marie sa...

Hei hei. Ser ut som dere har det helt supert. Lengter til neste USA tur vi og nå.Blir sikkert fint i Universal Studios. Blir det Sea World også?
Ha det så bra og stor klem til allesammen

Finn sa...

Dere kunne ikke spise der fordi det var for høy musikk...ja er ikke det en plage mange steder! Det er adskillige steder jeg ikke har orket å være på av samme grunn. Noe så totalt misforstått!

Hanne sa...

Det var visst av akkurat samme grunnen vi ikke fikk spist på Planet Hollywood i New York, tar jeg ikke helt feil. Testet ut volumen i alle etasjer - like himla høyt overalt. Sikkert mange som oss som endte opp på Friday's 'just around the corner'.