torsdag 25. november 2010

Kos med kusine, og andre småting

Heisann!

Tida går så fort og i dag er det faktisk en hel måned siden vi traff Kevin for første gang! Han er fortsatt en rolig gutt, som liker å sove og spise! I tillegg liker han å studere hjemmet sitt fra vippestolen eller fra fanget til pappan sin.

Her vipper K på kjøkkenet mens jeg lager middag.


Dette er en ganske så vanlig posisjon for Kevin, sovende på sofaen. Bamsen som sover sammen med K er ny og er en bamse med spilledåse inni, og den var veldig populært!


I går hadde vi besøk av Kevins kusine Alva Sofie. AS har vært veldig opptatt av K helt siden han ble født og snakker om han hele tiden. I går ble det både nussing og kosing på Kevve, og Alva Sofie fikk testet ut bilsetet, babygymmen og vippestolen til K. (Jeg tror alt ble godkjent!) Veldig koselig med besøk og det blir nok ikke så lenge til neste gang:-)


I dag fikk vi denne fine gaven til Kevin. Nå kommer han til å holde seg god og varm hele vinteren! Gaven fikk vi av Jans kamerat Kevin og hans samboer, som hadde tatt den med helt fra USA. Det var utrolig snilt og omtenksomt.
Tusen takk!


2 kommentarer:

Besta sa...

Verdens vakreste barnebarn !!!

Lena&Henrik sa...

Såååå morro Alva Sofie har det når hun får utforske alle disse babytingene....onkel og tante er hakket snillere enn oss to når det kommer til å herje med babysakene!! <3