onsdag 21. juli 2010

Hvor blir det av sola?

Nå er vi godt inn i ferien vår og vi koser oss masse, men vi lurer litt på hvor sola er? Vi hadde jo bestilt masse sol i de tre ukene vi skulle ha ferie, men jeg må vel si at vi ikke akkurat har fått det vi har bestilt...
I dag har vi vært rundt omkring å bestilt litt småting som vi trenger. Litt til bilen, båten og en liten ting til oss selv! Neste onsdag skal vi nemlig på en liten ekskursjon til et lite gult hus her i Moss, og der skjer det noe spennende! Vi har vært der en gang før, og hadde vel egentlig bestemt oss for å ikke dra dit en gang til, men nysgjerrigheten tok overhånd så nå skal vi altså dit igjen! Noen vet kanskje hva det er, og for de som ikke vet kan jo google det gule huset og se hva som kommer frem!

Nå skal vi ut i hagen en liten tur å gjøre den fin!
3 kommentarer:

Stine sa...

hihi, trengte ikke å google jeg! Blir jo ille spennende da!! Du får scanne litt og sende over til meg da! For har ille lyst til å se!!!

The Løvfolds sa...

Tenkte meg at du visste hva det var ja! Scanning skal vi selvfølgelig få til sånn at dere kan få se:-) Blir spennende å se hvordan det er!

Hanne sa...

...google...google...google....: AHA !!! Kommer en tur til Kambo til helgen.....: Showtime ?!