torsdag 18. februar 2010

Knoll og Tott...

Hei alle sammen!! Som dere kanskje har fått med dere så har det vært lite blogging det siste døgnet. Det er av to grunner. Den første er følgende: i går etter frokost satte vi kursen nordover mot Miami og hadde en kjempefin tur! Ca halv seks på kvelden var vi ca 30 min sør for Miami og gledet oss til å komme frem til hotellet vårt i Miami Beach for de neste to nettene. Da kom vi plutselig på at vi hadde lagt passene våre i safen på rommet vi hadde på Key West!! Så da hadde vi ikke så mange andre valg enn å kjøre tilbake å hente dem... Det tok seks(!!!!) timer frem og tilbake og vi hadde allerede kjørt fire timer den dagen!! Men nå har vi ihvertfall passene våre igjen! Så over til grunn nr to: som dere kanskje ser har Jan fått seg ett nytt plagg på armen. Det er ikke noe nytt som er in her i USA, men det er rett og slett en gipsa arm, og det vi har brukt dagen i dag på! Som dere husker fra tidligere innlegg testa Jan flowrideren på båten den siste dagen på cruiset. Det endte i knall og fall og et slag mot håndleddet. Det gikk helt fint frem til for et par dager siden hvor det begynte å komme mer og mer smerter og det kom en hevelse. Til slutt var det så vondt og hovent at han ikke kunne bevege hånden så da måtte vi tilkalle lege. Vi fikk først besøk av en lege på hotellrommet som sendte oss videre til en håndspesialist. Der ble det konstantert at det ikke var brudd men det er muligens en sene som har røket. Så da fikk han gips som han må ha minst et par uker. Så nå slapper vi av på hotellrommet og håper vi får sett litt av Miami i morgen. Og siden Jan helt tydelig ikke har sjans på golfbanen nå så har jeg latt han få se på golf på tv i hele kveld:-) (Jan er jo litt bitter over ikke å få spille på hverken Doral, Sawgrass eller Riviera siden alle tre er rett i nærheten)

4 kommentarer:

Hanne sa...

OI....mye dramatikk på een gang ! Fint at det tydeligvis gikk så noenlunde bra til slutt....kan ikke ha vært noe særlig mens det sto på !Får vel forsøke å se det positive i det : at dette skjedde såpass seint uti ferien deres(selvom du, Jan kanskje har merket at det var "noe" helt siden FlowRider-stuntet?).... Håper det likevel ikke legger noen demper på gleden over de siste dagene, før dere vender snutene hjemover (dessverre fremdeles til kulde og snø ifra oven). God Bedring !!! K l e m

Kevin sa...

Whaaaat? blir ikke noe golf på Jan da når sesongen starter i slutten av mars.Synd det,men da får Henrik og jeg et forsprang når vi tar en roadtrip nedover i sverige. Men du kan jo være caddie da.
Godt dere husket passa til slutt,dere hadde ikke kommet dere hjem uten dem:)

Henrik sa...

Jøss!! Dette var mye på en gang. Tenker det var rimelig bittert da dere kom på at passene lå på det gamle hotellet. Men, litt rusk skal det jo være når man er på ferie. Hvis det er noen trøst, hadde det sikkert ikke blitt noe spill på hverken Doral, Sawgrass eller Riviera siden disse sikkert er svinedyre/private.

Jaja, Kevin.. Vi har ihvertfall fått oss en Caddie :-D

Hanne sa...

Hei dere 2! Ser frem til neste reisebrev (asap?), hvor dere forteller at alt er ok nå....ikke noe mer dramatikk...., og at dere har hatt en fin dag i Miami idag.