torsdag 11. februar 2010

Mango Mojito

Da ble det ikke noe besøk på Grand Cayman, vi kjørte videre og setter snuten mot Mexico. da blir det en ekstra dag på sjøen, og det gjør jo ingenting ettersom vi DIGGER denne båten. Nå sitter vi på Boleros (en bar), og ser utover det karibiske havet. vi er et sykke syd for Cuba nå, men for langt unna til at vi kan se land. Her ser dere Lene helle innpå Mango Mojito'er... neida, dette er de første vi har tatt idag. det er jo fortsatt formiddagen! etterpå skal vi en tur på kino, Jan skal i klatreveggen, og Lene skal få bank i minigolf. ellers blir det nok noen timer med sol-slikking på dekk 14. det er godt og varmt, ca 25 - 30 grader. Ellers kan jeg bekrefte det mange sa før vi dro, man rekker aldri å bli sulten her. vi føler vi spiser hele tiden. det er store buffeter til frokost, gigantiske lunsjer, og 4 retters middag hver dag. idag er det formal middag igjen (dress og stas), og det går rykter om at hummer er på menyen. come to papa!! mmm... vi snakkes!!

2 kommentarer:

Hanne sa...

Sier bare : Yammiyammiyammi !!! Fint at det var helt ok for dere at det ikke ble noen ilandgåing på Grand Cayman...tydeligvis nok å finne på ombord. Og nå er Mexico neste : hvis, bare Hvis dere skulle dumpe over noe orig. mexican chili (con carne) spice & ingred. i løsvekt, kjøp gjerne sånn, mtp den nye 17. mai-tradisjonen her i OHgt. Vært litt kult, det! No stress!!! Da får dere ha fin videreputring i "jolla"...til neste reisebrev!

Stine sa...

jeg å vil ha hummer!!!!!
Synd med gran cayman da... men sikkert ikke så dumt på båten heller! Kos dere videre, vi koser oss med reisebrevene deres! Bare må sjekke innom flere ganger om dagen liksom! :)