søndag 12. april 2009

Påske!!

Nå er det påske og i tillegg har vårværet kommet for fullt!!

Jan og Henrik var kjempeflinke første helga i påske og gjorde en stor innsats på badet, så nå er badet fuget og lister rundt vinduet er satt opp. Det som gjenstår er å bygge dusjvegg, føre på silikon og montere møbler;-)

Jan og Henrik er i gnagn med fuging av gulvet.

På onsdag morgen dro vi til Hemsedal på hytta til Stine og Raymond. Vi sto på langrenn, koste oss i solveggen ved hytta og bobla i boblebadet;-) I tillegg testa vi akebretta i slalombakken, (noe som førte til at Raymond fikk en tur på legevakta og 6 sting i overleppa...) og Jan testa slalom for første gang. Han var selvfølgelig naturtalent til dette også...

Vi hadde også tid til litt obligatorisk Ludo (som forøvrig tok sykt lang tid...) hvor Lene ble Ludomester!!!

Tante og Nikolas rir på en flodhest;-)
Jan koser seg i sola med noe godt å drikke ved hytta etter en langrennstur!
Mmmmmmm...... Kakao med krem er digg!!!
Avslapping i sola ved hytta;-)
Utsikten er ikke så dum den...

Vi hadde en super tur og gleder oss allerede til neste gang;-)


Når vi kom hjem igjen var det kjempevær, så utemøblene ble tatt frem, og mens Lene var flink og pusset vinduer pusset Jan og Henrik golfkøllene sine!
Golfkøllene er lagt klare til årets første vask!

2 kommentarer:

Finn sa...

Til dere to: Gratulerer med papirbryllupsdagen (1 år)! ( Det var det Lars Kristian humoristisk kalte "skilsmissepapirbryllupsdag"!)

Hanne sa...

Kjære Lene & Jan ! Igjen : Gratulerer så masse med 1-års-bryllupsdagen deres ! Koselig liten markering på verandaen deres idag ! Pva Lars-Kr. : Gleder seg til bryllupskake-stykket..skal nytes imorra ! Veldig glad i dere 2 !!! STOR klem fra Mor Hanne.