torsdag 8. januar 2009

Gulvet tar form

Jula er over for denne gang, og vi er tilbake på jobb.
Etter en høst som støttemedlemmer på Spenst har vi bestemt at vi må komme i gang igjen med treninga! Så på mandag begynte vi det nye treningsåret med en hard spinningtime! Det var både deilig å helt forferdelig.... Det skal bli deilig å komme litt i form igjen nå ja;-)

På tirsdag hadde Lene bursdag så da feiret vi med en tur på Peppes først og en parkeringsbot etterpå... Hoho... Hipp Hurra!!

Ellers har vi kommet et godt stykke med badegulvet denne uka. Sånn har det gått til:

Lene måler vannn og heller i avretningsmassen mens Jan er sjef over blandinga(Lene prøvde seg først på blandinga, men det førte til at hele rommet ble pyntet med avretningsmasse...)

Første, andre og tredje steg:


Jan har også begynt å støpe rundt sluket. Det tar vi i litt mindre biter slik at fallet mot sluket blir riktig ihht forskriftene.


I går var vi ute for å se på fliser. Det er så mye fint, så det er vanskelig å velge... Det blir vel til at vi velger noe nøytralt slik at vi ikke blir lei så fort, men det skal nok bli noen fine detaljer også;-)

2 kommentarer:

En misbrukt og fornærmet Henrik sa...

"Jan har også begynt å støpe rundt sluket.".. Altså, her må jeg påpeke en aldri så liten feil. Når du skriver at "Jan har også begynt å støpe rundt sluket." er ikke bare selve uttalelsen feil,men dette er en ren faktafeil. La meg begynne å dypanalysere setningen: Dette dreier seg nemlig ikke bare om Jan, han hadde nemlig hjelp med å støpe første biten rundt sluket. Undertegnede var nemlig veldig deltakende i hele denne prosessen og føler seg således forbigått, trampet på, oversett og fornærmet over at jeg ikke er nevnt i denne sammenhengen. Dette er et stort overtramp som jeg simpelthen ikke kunne la gå forbi. Det er denne typen overtramp som fører til krig og uenighet i verden. En ting er ihvertfall sikkert: neste gang jeg skal hjelpe til med å støpe rundt noe sluk skal jeg ha det skriftlig at jeg blir husket i blogger, biografier og andre typer rapporter. Dersom denne typen overtramp finner sted på nytt, vil jeg sterkt vurdere å gå rettens vei for å få den oppreisning jeg krever og behøver. Jeg kan simpelthen ikke la meg behandle på denne måten. Min henstilling til redaktøren av denne bloggen blir at det legges ut en formell unnskyldning her på denne bloggen, mens jeg vurderer om jeg skal kreve en økonomisk kompensasjon. Nivået og ydmykheten i unnskyldningen vil bli tatt hensyn til når jeg vurderer eventuell økonomisk kompensasjon.

Utakk er åpenbart fortsatt verdens lønn..

Lene og Jan sa...

hmmm... føler at du er veldig glad i ordet overtramp, og ikke dens virkelige betydning her. Jeg skulle vel kanskje ha lagt ut alle de "fine" fotografine av yoghurtboksen også da, som du kurte inn på kameraet vårt mens du satt og så på at Jan jobbet! hahahahahaha....