lørdag 13. desember 2008

Roadtrip på lørdag;-)

I dag har vi vært på en skikkelig rundtur her på østlandet;-)
Det hele begynte med at vi skulle en liten tur på Comfort for å få litt inspirasjon og tips til montering av doen. Vi dro innom en annen baderomsbutikk også, hvor vi bestilte baderomsmøbel!!! Vi hadde vel egentlig tenkt å vente litt med det, men vi fikk 25% rabatt så da kunne vi jo ikke la være...
Vi bestemte oss så for å dra til Drammen for å kjøpe de baderomsplatene som vi har tenkt til. Hvorfor helt til Drammen tenker dere sikkert nå? Joda, vi har funnet et nettsted hvor platene er relativt billige og godkjente som våtromsplater og de kunne vi hente selv bare vi ringte først.
Jan ringte, men siden ingen tok telefonen bestemte vi oss for å dra en tur til Ikea istedet for å kjøpe det speilet vi skal ha!!
Da vi kjørte inn i Oslo ringte han fyren oss tilbake, og sa at vi kunne komme og hente platene hvis vi fremdeles ville. Så da ble det ikke noe Ikea tur allikevel for vi fant ut at vi ikke kunne få med oss både speil og masse plater i bilen samtidig.
Platene ble hentet og stablet (kanskje litt ulovlig, men det er en annen historie...)inn i bilen før vi kjørte hjemover igjen.

Så nå er det lørdag kveld og holder fortsatt på med bad! Jan monterer do og Lene river resten av tapeten. Taket er malt tre ganger og i morgen blir fjerde og forhåpentligvis siste gang.

Første BACboard er på plass!!! Snart er hele badet vårt dekket!

Jan strever med å åpne boksen med 1000(!!!!!) festeskiver. Haha...


God Helg alle sammen! Nå skal vi kose oss litt på sofan og slappe av litt!!

1 kommentar:

Henrik sa...

Her går det f*** meg unna!!