tirsdag 9. desember 2008

En liten oppdatering;-)

Heisann!

Etter litt press fra en "bekjent" er det visst på tide å oppdatere itt om badeprosjektet vårt.
Vi har som mål å gjøre litt på badet hver eneste dag, så det går fremover hver dag. Nå er heldigvis nesten all tapeten borte(tar litt om gangen for den sitter så hardt...) Jeg(Lene) har brukt et par av de siste dagene til å bestemme meg for hva som skjer med taket. Etter å ha lakket/lasert det har jeg funnet ut at det er vanskelig å ikke få skjolder, og har vel egentlig funnet ut at jeg kommer til å irritere meg mer enn jeg syns det er fint. Så i dag har vi vært å kjøpt hvitmaling;-) I morgen setter jeg i gang med malekosten igjen og denne gangen blir jeg nok fornøyd!
Jan er mest opptatt av doen for tida, og bruker mye tid på å planlegge hvordan alt skal være. Akkurat nå er Henrik på besøk og det siste jeg så av de var med en liten grønn boks i hånda, på vei opp på badet for å snakke do;-)
For min del har jeg gjort nok "bad" i dag (har jo kjøpt maling), så nå slapper jeg av i sofan med masse bilder fra bryllupsreisa som skal inn i album. Er jo ikke et rent lite prosjekt det heller har jeg funnet ut av, siden det er ca. 600 bilder;-)

Fant forresten noen fine lamper i går, er de ikke fine? De skal henge over speilet på det nye badet vårt.-Lene-

2 kommentarer:

Henrik sa...

Hehe, lurer på hvem den "bekjente" kan være :-).

Lene og Jan sa...

ja hvem kan det være tro....