mandag 28. juli 2008

Siste dag i LV

Hei alle sammen. I dag er vaar siste dag i Las Vegas. I kveld setter vi oss paa flyet i retning new york hvor vi skal vaere en dag for vi reiser videre ostover og hjem til Norge!

I gaar kveld var vi paa en fantastisk fin middag paa Stratosphere tower! Dette er et tarn paa ca 300 meter med en roterende restaurant paa toppen. Paa 80 minutter faar du sett hele Las Vegas! Vi spiste god mat og koset oss veldig! Desserten og smoret var til og med formet som bygningen vi satt i!!

Nam, nam... Dessert er godt!!

Fin utsikt jo! (Han er jo ganske kjekk!)
Turtelduene paa fin middag!
Etter middagen dro vi opp et par etasjer for aa sjekke ut utsikten utendors, og se de tre sinnsyke attraksjonene! Vi tok en av de(Lene turte ikke de andre to... pysa!)
Som om ikke vi var hoyt nok oppe, lot vi oss bli skutt enda 50 meter opp i vaeret!! Helt sinnsykt!!! Men goy og da!
Dette var den vi ikke tok! De henger og dingler 300 meter over bakken og etterhvert spinner de rundt...
Naa skal vi sjekke ut av vart fine hotel.... Snufs... Dagen i dag skal brukes paa the Strip og paa shopping!!! Igjen... Maa jo fylle opp kofferten!
Naakommer vi snart hjem!!! hoho...

2 kommentarer:

Finn sa...

Vi heimføingene som sitter og følger med på reisen deres burde jo starte en kronerulling slik at dere kunne fortsette noen uker til. Vi kommer til å savne reisebrevene.
Velkommen hjem igjen!

hanne sa...

Åhja : enig der ! Kommer til å savne disse nesten daglige dosene med opplevelser fra "over there". Men nå gleder jeg meg til dere kommer hjem og fyller igjen de hullene, det måtte være å fylle, i reisebrevene. For ditt vedkommende Jan, blir det vel nesten å snu i døra....du skal jo videre til Beijing. Håper å se dere om ikke sålenge....blir koselig, det!!!
Mamma/Hanne