onsdag 16. juli 2008

The RockIgaar gikk turen til Alcatraz (aka The Rock). Vi hadde bestillt billetter paa forhaand, saa vi motte opp paa Pier 33 og var reiseklare og blide! Naar vi ankom oya fikk vi utdelt Audio-tour sets, som guidet oss gjennom hele fengselet (fortalt av de innsatte for mange aar siden). Bildet over viser en glad Lene i luftegaarden paa Alcatraz (tror ingen har vaert saa glad paa det stedet for...)


Vi kom saa tilbake til San Francisco, og da var det tid for aa sykle!! Solen hadde kommet frem, saa vi leide sykler og syklet over Golden Gate til en liten by som het Sausolita. Derfra tok vi ferje tilbake til SF. Og saa fikk Jan velge sted aa spise middag, og hva valgte han?? HOOTERS selvfolgelig!!
Idag skal vi hente bilen paa flyplassen, og kjore til en by lengre syd i California. Det blir enten Monterey eller Carmel.

1 kommentar:

hanne sa...

Missunnelig, jeg?...neida! Får ta en lemon ice tea light "on the rocks", jeg...det nærmeste jeg kommer "The Rock", vel(sorry!). Så artig ! Sett på selvutløseren og ta et bilde av begge dere i Dodgen..kanskje Lene ypperlig dandert på panseret?