fredag 25. juli 2008

Hoover dam

Idag dro vi fra Kingman i Arizona med retning mot Las Vegas! Vaart forste stopp var Hoover dam, som ligger paa grensen mellom Arizona og Nevada. Det var meeeget varmt der ogsaa, saa vi stoppet like ved og tok noen bilder, og knipset litt naar vi kjorte over demningen.

Her ser man hvor hoyt vannet stiger naar det er mye vann!

Akkurat naa bygger de nye broer over dammen.

JAN GJOR TING SOM IKKE ER LOV I HOOVER DAM :


Naa gaar turen videre til Las Vegas!! Vi er kjempe-spente paa hva som moter oss der! Vi har bestillt hotell imorgen og paa sondag. Vi skal bo paa Trump Tower!! (og ja... det er fem-stjerners)

6 kommentarer:

h sa...

....fremdeles HOT HOT HOT her....men:

F A S C I N E R E N D E !!!

....fy fl. ....."Trump Tower" og Las Vegas ....!!!

Denne reisen burde vel være selskreven kandidat til : "Årets Bryllupsreise Anno 2008" !!!

hanne sa...

"h sa...": jeg, det

hanne sa...

...og var en snartur innom Spinnesiden igår (fredag)sm. Henrik: Koste m. Elvis & Priscilla (sistnevnte de obligatorisk tilmålte 10 sek. før ivrig "nå-er-det-jaggu-nok-for-denne-gangen-
sprelling), inspiserte The Million Dollar Tree (nope: nada $ der) og mumsa ivrig i solbærene deres....
yammiii !!! Fin plen ! ps: ...og så var H&H og jeg på premieren t. "The Dark Knight" kl. 00.02 natt til fredag, da. Oioioi !!!...

og fremdeles HOT HOT HOT her !

Henrik sa...

Kult! Jøss, så mye dere opplever. Jeg og pappa har avholdt Lisleby RC-flyshow i dag. Det var litt sidevind som gjorde det vanskelig men vi fikk hvertfall gjennomført stevnet. Katter, hage, hus og gressplen er inspisert og behandlet i dag( og alle andre dager). Priscilla er så sinnsykt kosete når vi kommer. Elvis er der ca. annenhver dag. Den sikreste måten å møte Elvis på, er å være der sent om kvelden eller natten.

PS: Jeg har stjålet en Tuborg fra kjøleskapet deres i dag. Det var for sent å kjøpe i butikken, så derfor bøffa jeg altså fra dere.

Lars-K sa...

Vi i særp følger også denne bloggen med stor interesse. Det er muligens den mest spennende og detaljerte reiseskildringen jeg noensinne har lest. Dere opplever jo ting som nesten ikke er til å tro.

Spesielt alt Hollywood- og filmrelatert finner jeg særdeles interessant.

Keep up the good work!

Hilsen Lars-K og Eirin.

Finn sa...

Jansen: som Henrik fortalte, så er vi blitt flyver-ess begge to på hvert vårt helikopter (av samme type som ditt). Vi flyr nå i formasjon, tar parallelle Immelmann-looper osv.

Alle gleder vi oss til neste reise-blogg. Hvis ikke det snart kommer en, blir vi bekymret for at dere har blakket dere helt ved ruletten eller BlackJack-bordene i Las Vegas...:-)