søndag 20. juli 2008

Hollywood!

Hei alle sammen! Gjett hva!!! Gifteringene er paa enda!!

Saa hyggelig at det er saa mange som folger med paa bloggen vaar!!

Vi ankom LA paa fredag, etter aa ha statt i ko i mange kjedelige timer. Trafikken i denne byen er helt sinnsyk... (Men Jan er en god sjafor, han klarer aa spise, drikke, sms'e og kjore samtidig!! haha...)

Paa kvelden motte vi en arbeidskollega av Jan paa KOI. Det var god mat, og sprellende sushi, men kjendisene sprellet nok et annet sted den kvelden for det var ingen paparazzier...

I gaar(lordag) brukte vi hele dagen paa Universal Studios i Hollywood. Her fikk vi sett filmsett, spesialeffekter, og mye annet goy! Paa bildet ser dere bilen som de brukte i filmen Back to the future.


Bates Motel fra Psycho.


Wisteria Lane fra Desperate Housewives. Vi maatte vare helt stille naar vi kjorte forbi der for de spilte inn scener den dagen, men vi saa ingen av skuespillerne...

4 kommentarer:

Finn sa...

Hva?!? Har dere vært ved Bates Motel fra "Psycho"!?!!! Det stedet brant seg fast i mine hjernevinninger da jeg så det første gang i 1961, 15 år gammel. Jeg håper dere tok masse bilder.

hanne sa...

Dette MÅ da ha vært en helt utrolig fantastisk opplevelse.....å ha vært DER og sett DET !!! Nå er det jo en gammel film-freak, som snakker her...men dere ligger vel ikke så langt etter dere, heller?!

hanne sa...

åhja...ps: godt å høre, at dere er gift fremdeles......æhhh: ja, nå ble jeg virkelig overrasket...æhhh...

Lars-K sa...

Misunneliiig!