fredag 18. juli 2008

Highway 1 og Santa Barbara

Vi forlot Monterey igaar, med stoore forventninger til Highway1 (kystveien ned til LA). Desverre var det taake store deler av veien, saa vi saa NADA! Dette er nok det beste bildet vi tok:

Etter den ganske taakede turen, klarnet det opp og vi naermet oss Santa Barbara. Dette var en fantastisk fin by, med masse strandliv, palmer, fine biler, ryddige gater og behagelig stemning!


Og her er et bilde av gliset vaart!

Idag sette vi kursen mot et Shopping mall, som visstnok skal vaere et stykke syd for Santa Barbara. Deretter skal vi kjore inn i Los Angeles, og ikveld skal vi paa KOI og spise god mat. Dette er en kjendis restaurant, kanskje vi ser noen kjendiser??

5 kommentarer:

Finn sa...

Vi har alle på følelsen av at vi er med på turen deres. Idag var vi i huset deres. Der kom Priscilla skravlende. Elvis har nok ligget et sted ute og vært opptatt med noe annet. Det var ihvertfall tydelig at det hadde vært spist masse der inne. Etter masse kosing med Priscilla fyllte vi opp med mat og vann. Alt så bra ut med hus og hage. Vi tok inn noe post.

hanne sa...

Fine bilder, knæsj bil.....og ser jo råflott ut på KOI.com ......!!! Oi oi: får håpe en kjendis eller to går får japanese i kveld, ja. Sushi'n min får jeg nok kjøpe på Smart Club...veldig go' den også, forresten ! Hanne

hanne sa...

Tenk det, da ! : å få en sms sendt direkte fra mekka Hollywood...det er stas, det ! Joda : en liten Hollywood-souvenir til hylla mi hadde vært no'!

Henrik sa...

Da har vi vært nede og hilst på både Priscilla og Elvis. De har det bra og passer på huset så godt de kan

Finn sa...

Det var godt å høre Henrik. Da kan de to Amerikafarerne slappe av og nyte reisen videre. Vi andre klorer oss fast i gamle "furet værbitt" og venter på flere nye reisebrev fra USA.