tirsdag 15. juli 2008

Forste dagen i SF


Igaar var vaar foerste dag her i SF. Pga tidsforskjellen vaknet vi relativt tidlig og var friske og raske. Vi begynte dagen med en halv Sub paa Subway (5$ offer). Videre ville Jan absolutt se Mythbusters headquarters, saa vi tok BART'en (undergrundbanen) til 24 st og begynte gaaturen mot det som skulle vaere dagens hoydepunkt for Jan! Det gikk ikke lang tid for vi forstod at dette omradet var heller litt tvilsomt og snudde for aa dra tilbake... (Mer om det naar vi kommer hjem)Resten av dagen opplevde vi San Franciscos cable-cars, de bratte bakkene, innsiden av en ubaat, Fishermans Wharf, Ripleys believe it or not museum (som forovrig var en skikkelig rip-off). Deretter tok vi bussen over golden gate, saa paa lombard street, og avsluttet dagen med en skikkelig amerikansk middag.

I dag skal vi ut til Alcatraz, og leie sykkel for aa sykle over Golden Gate og utforske SF.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Lene og Jan
Høres ut som om dere har det helt supert. Kos dere videre.Klem fra Els-marie og Leif

hanne sa...

Ja...her går det unna, skjønner jeg ...keep up the good work...og fortsett å unngå "tvilsomme områder".
Dette er jo SÅ gøy : å følge i deres fotspor!!!
Lykke på reisen !
Hanne.

Finn sa...

Nå må vi håpe at de ikke ved en misforståelse blir låst inne i Alcatraz, på den siste dagen før Alcatraz' ferieavvikling...

Stine sa...

Høres fantastisk ut! Nyt resten av SF! Håper du får se brua uten tåke denne gangen da Lene.... :) Følger spent med videre på reisen deres!
-Stine-