torsdag 31. juli 2008

Epilog

Hei alle sammen!
Epilog, fra gresk epilogos, etterord, ettertale, er et stykke tekst helt til slutt i en hvilken som helst type tekst (poesi, prosa, drama, blogg), vanligvis for å danne en avslutning.. og det skal vi gjøre nå!!

Vi er tilbake i Norge, og bryllupsreisen er over for denne gang... (ikke at vi skal på ny med det første men..)

Vi har som dere har sett opplevd utrolig mye på kort tid!
Vi har syklet over Golden Gate og kjørte cable-carts ned bratte bakker i San Francisco. Videre har vi dratt sydover langs kysten og så blandt annet småbyene Carmel og Monterrey, utsikten på Highway1 og strendene i Santa Barbara. Vi har vært under huden på filmindustrien i Hollywood og levd jet-set livet i "Englendes by" Los Angeles. Jan har lekt kaptein på MS Surprise fra Master&Commander i San Diego. Vi har sett USA`s Svinesund; Tijuana i Mexico, før vi la stillehavet i California bak oss, og dro østover. Vi har hatt picknik 2 meter fra stupet i Grand Canyon, og inspisert byggingen av ny bro ved Hoover dam. Vi har spist fantastisk middag i et 350 meter høyt roterende tårn i Las Vegas, og avstått fra å bli hekta på gambling-livet forøvrig........ kort sagt, en utrolig reise!!


De av dere som føler dere nært beslektet med "The Løvfolds", (er du i tvil, sjekk fødselsattest eller www.geni.com), kan vente et gavedryss i nær fremtid. Med gavedryss menes hotellsåper, badehetter, flymat, parkeringsoblater, sand, stener og andre verdifulle gjenstander.

Vi håper ihvertfall at dere har likt bloggen vår!!!!
Hilsen Jan og Lene

2 kommentarer:

hanne sa...

Som sagt: Dette har vært en utrolig
spennende reise å få følge
med på !
Så: Tusen takk, dere !

Og: Velkommen hjem !

Hanne

Stine sa...

yum yum.. mike and Ike er fortært forann tv'n.... men shox'n på... må jo formes! Hihi.. gleder meg til Nikolas har vokst litt til i beina og løper rundt i sine shox! nå skal jeg spise opp Skittles posen! Koselig å ha dere hjemme igjen, men må legge om vanene nå.. får jo ikke lest mer reiseblogg...snufs!