torsdag 24. juli 2008

Dolly, kaktus og shopping!

Som dere kanskje har faatt med dere der hjemme herjer orkanen Dolly her borte! Vi kommer desverre ikke hjem til avtalt tid... Hihihi... Bare tulla! Det er ingen grunn til aa vaere bekymret (Hanne/mamma). Som dere ser paa kartet er det ganske langt unna!

Vi overnattet i gaar i byen Yuma i Arizona rett ved den Mexikanske grensen. I dag sto vi tidlig opp og kjorte inn i orkenen i Arizona. Det var en laaaang tur paa ca 5 timer, men vi fikk god hjelp av vare venner Lays, Pepsi og Coca-Cola!


Stortsett var dette utsikten ut av vinduet. Lange sletter, kaktuser, orken og rette veier som varte i milevis.


Maalet for dagen var aa komme til Flagstaff, som ligger ca en time fra Grand Canyon. Rett for vi kom inn i byen motte vi et fryktelig uvaer, men det passerte heldigvis forbi oss. Jan provde aa ta bilder av lynet, men det var visst litt vanskelig....

Vi har naa sjekket inn paa et motel her i Flagstaff og vaert paa shopping!! Jippi!!(Hilsen Lene).

I morgen skal vi til Grand Canyon!!! Det gleder vi oss veldig til!!

Folg med i neste episode av The Lovfolds!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 kommentarer:

hanne sa...

Dolly vs The Lovfolds !

Jada,jada...og joda: Da Dolly "dukket opp" her hjemme, sjekket jeg ganske snart mine geografi-kunnskaper : hun er sånn passe langt unna, ja!

Men - "tihi" right back at you - : Du, Lene får jo et dilemma å hanskes med, når dere (tror jeg) skal fly til NY: Pilotene i US er jo pt under sterkt press fra ledelsen mht å spare drivstoff.Et av tiltakene er å veie passasjerer/bagasje før ombordstigning. Med tanke på alt det, du/dere shopper, kan det jo tenkes, at valget blir som følger : Stæsj eller Jan? TIHI !!! Men,men: det går jo altid et fly....

Dere er jo godt kjørende, så det hjelper vel på slike lange distanser.....og så har dere jo altid spennende opplevelser i sikte. Grand Canyon next...enda et fascinerende reisebrev å se frem til!
Hanne/Mamma (bekymret, jeg?...neeeida!)

hanne sa...

..og så drar jeg en snartur til H&H imorra. Svipper innom Spinnesiden en tur : kattebestanden er helt sikkert intakt der.....og sjekke The Million Dollar Tree...(kanskje det har kommet noen $-sedler....så kan jeg jo swifte dem til dere...hihi).

Apropos: leste om en, som følte seg ganske "blakk og desillusjonert", da han forlot Grand Canyon. Kan bli artig å høre om deres erfaringer i så måte.